Gulerods Muffins

Så var det min mands fødselsdag, men da han skulle arbejde hjemmefra pga. covid19, var det en noget ensom fødselsdag, så jeg lavet nogle gulerods muffens som vi kunne hygge lidt med. 

Opskriften er Gulerodsmuffins  fra Odense-marcipan.

Muffins:

  • 225 g Smør
  • 300 g Rørsukker eller lys muscovado sukker
  • 4 Æg
  • 150 g Revet Original ODENSE Marcipan
  • 250 g Revet gulerødder
  • 1 spsk. Kanel, stødt
  • 1/2 tsk. Ingefær, stødt
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 200 g Hvedemel
  • 1 tsk. Bagepulver

Topping:

  • 50 g Smør
  • 200 g Flødeos
  • 200 g Flormelis
  1. Tænd ovnen på 180°
  2. Smelt smørret i en gryde.
  3. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps.
  4. Rør marcipan og gulerod i æggesnapsen
  5. Bland krydderier, mel samt bagepulver og sigt det i dejen.
  6. Rør melblandingen i sammen med smeltet smør.
  7. Fordel dejen i smurte muffinsforme
  8. Bag dem ca. 25 minutter
  9. Afkøl muffiensen
  10. Pisk smør, flødeost og flormelis til en let og luftig topping
  11. Kom den i en sprøjtepose og pynt kagerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *