Glaze

Glaze
3 blade husblas
75 g glukosesirup
75 g hvidt sukker
45 g vand
50 g kondenseret mælk
75 g god hvid chokolade
Lilla farvepasta
0,5 tsk sølvstøv

  1. Udblød husblas i rigeligt koldt vand i 20 min.
  2. Giv glukosesirup, sukker og vand et lille opkog, indtil sukkeret er opløst.
  3. Tilsæt kondenseret mælk, og tag det af varmen.
  4. Tilsæt husblas og rør det forsigtigt i massen.
  5. Hak chokoladen og kom den op i en høj kande
  6. Hæld den varme væske op til chokolade (se videoen for tip og trick og undgå luftbobler).Glaze
  7. Før en stavblender skråt ned i kanden og blend nu glazen blank.
  8. Tilsæt farve og sølvstøv til det har den ønskede farve
  9. Fjern eventuelle luftbobler ved at slå kanden ned i bordet
  10. Lad den køle ned til 35 grader (ca.).
  11. Tag kagen ud af fryseren og ud af formen
  12. Stil kagen på en rist med en plade under (jeg ligger bagepapir på pladen så er den nemmere at rengøre)
  13. Hæld nu glazen ud over kagen 
  14. Hvis der er luftbobler i kan man prøve at prikke dem ud (men en tandstik eller en nål)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *