Crumblemuffins med æble og kanel

Æble og kanel så går man aldrig galt, det er bare lækkert….. MUMS

Disse muffins er hurtig at lave og lækker til kaffen/teen her i efterårets regne og blæst

Ingredigenser:

3/4 dl Olie (gerne rapsolie)

1 Skral fra en usprøjtet citron/lime

2 Æg

2 dl Sukker 

4 dl Mel

1 tsk Kanel

2 dl kærnemælk

1 Stort madæble

Crumble:

6 spsk Sukker

1 dl Mel

1 dl Kokosmel

50 g Smør, blødt

  • Tænd ovnen på 200 °
  • Bland olie og citronskral, stil det til side
  • Crumble-ingredienserne blandes, stilles til side
  • Æg og sukker piskes skummenede
  • Mel og kanel sigtes i.
  • Olie og kærnemælk hældes i og der piskes igen
  • Æblet skæres i små terninger
  • Æblerne og halvdelen af crumblen-massen vendes ned i dejen
  • Dejen fordeles i 12-15 muffinforme (papirforme)
  • Den sidst halvdel at crumble-massen fordeles oven på muffinene.
  • Bages i 20 min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *