Kokos mus

Ideen til disse mus kommer fra mine drenges farmor. Jeg synes de er søde og folk synes de er sjove.

Du kan bruge din ynglingsopskrift på kokostoppe. Disse mus har jeg lavet efter en Blomsterberg opskrift.

Antal: Ca 15 stk.

3 æg
300 g sukker
300 g kokosmel
100 g groftrevet marcipan
200 g god mørk chokolade

 

Sådan gør du:

  • Rør æg, sukker, kokosmel, revet marcipan til dejen samler sig. Lad dejen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 time
  • Form kokosdejen til små mus og halve mandler til ører.
  • Sæt nu musene på bagepapir og bag dem ved 180 grader i Ca. 10 – 15 minutter til de er let gyldne.
  • Lad kokostoppene blive helt kolde inden du dypper bundene i chokolade, som er smeltet over vandbad. Brug en tandstik til tegne øjne.

Som hale bruger jeg lakrids-snørebånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *