
Vi havde i år bestilt hele menuen udfra, og der skulle også være kransekage med til kl. 24, meeeen når man nu elsker kransekage er man altid nervøs for at der ikke er nok, derfor lavet jeg disse små lækker sager. Det er ikke sidste gang jeg laver dem der var helt fantastiske ❤ Opskriften er fundet her; Odense marcipan cupcake
Det skal siges at der vare rigelige kransekage med vores menu, men så kan disse muffins fryse ned og selvom jeg kalder med nytårsmuffins holder de ikke til næste nytår😉
Ingredienser:
125 g Sukker
125 g Smør Blødt
125 g Macipan
2 Æg
50 g Mel
200 g Kranskage konfektmasse
mini muffins forme
Pynt (flormelis, chokolade eller andet)
- Tænd ovnen på 175°
- Pisk smør og sukker luftigt.
- Riv marcipanen på den grove side af et rivejern.
- Tilsæt marcipanen og pisk det hele sammen.
- Tilsæt æggene et ad gangen under fortsat piskning.
- Tilsæt mel
- Fyld massen i 18-20 mini muffinsforme
- Bag kagerne i 15-20 minutter
- Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle en smule i formen.
- Skru ovnen op på 200° C
- Sprøjt små toppe kransekagemasse ovenpå kagerne
- Bag dem yderligere 10-15 minutter i den varme ovn til de er gennembagte
