Trifli med mascarpone

Vi har en hel hæk med brombær og hindbær som vi har meget glæde af hele sommeren, hvor vi får masser af friske bær, samtidig bliver der også en masse til fryseren så vi gennem vinteren kan lave smoothie, syltetøj, bage tærter.

Nu nærmer det sig snart en ny sæson og vores fryser er stadig fuld af bær så jeg prøver at finde på nye og spændende opskrifter….. her komme der så en let dessert fra 70´erne.

Denne opskrift er fundet hos Isabellas Trifli.

 

Ingredienser:

2 Æggeblommer pasteuriserende(1 bæger)
50 g Flormelis
250 g Mascarpone (1 bæger)
1 Appelsin
2 Æggehvider pasteuriserende (1 bæger)
2 dl Piskefløde
12-16 Makroner
Ca. 200 g Bær friske…. Frosned bær kan også bruges (lad dem tø op ved stuetampretur i en sigte)

  • Pisk æggeblommer og flormelis lyst og skummenede.
  • Pisk mascarponen i blandingen sammen med fintrevet skal og saft fra ½ appelsin.
  • Pisk æggehviderne stive, og rør dem i cremen.
  • Pisk fløden stiv, og rør den i cremen.
  • Knus makronerne, og fordel dem i 4 glas.
  • Pres saft fra ½ appelsin over.
  • Kom et lag creme ovenpå.
  • Pynt med bær på toppen og evt. frisk mynte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *