
Denne kage skal der kun 5 ingredinser i og der skal ikke bruges oven. Opskriften er fundet på min ynglings side i øjeblikket Sweetest menu
Ingredienser:
280 g Oreos (ca. 28 stk) + ekstra til pynt.
115 g Smør
390 g Jordbær (friske) + ekstra til pynt
150-200 g Chokolade (mørkt 70-72 %)
5 dl Fløde
- Oreos (med crem og det hele) kommes i en foodprocessor og knuses til fint smuler.
- Smelt smøret
- Kør smørret sammen med Oreos
- Beklæd en tærteform (Ø22-24) med bagepapier eller film
- Oreos-bunden hældes i og trykkes godt sammen i et ensartet lag op langs sidderne og i bunden.
- Sæt bunden i køleskabet
- Rens og halvere jordbærrene
- Varm 1½ dl fløde op (må ikke koge)
- Hak chokoladen i små stykker og kom dem i en skål
- Hæld den varme fløde over chokoladen og lad det stå i 2-3 min
- Pisk den resterende fløde til skum
- Rør nu rundt i chokolade/fløden til den er glat og alt chokoladen er smeltet.
- Fold nu chokoladeblandningen forsigtigt sammen med flødeskummen til den er ensartet
- Tag din bund ud af køleskabet
- Lig halve jordbær på hele bunden
- Hæld derefter chokolademoussen over
- Stil tærten i køleskabet 4-6 timer (gerne natten over)
- Pynt tærten med halve oreos og jordbær inden severing.