IS

Jeg havde lidt fløde og æggeblommer til overs efter en masse bageri, så for ikke at det blev for gammelt lavet jeg lidt is af det jeg nu havde i skabene.

Her får i grundopskriften på en nem is/parfait fyldet er op til hvad i har i skabene, (frugt, chokolade, karamel, syltetøj, nødder, slik osv)

Husk man kan altid gange eller dividere opskriften efter hvad man har.

Ingredienser:

10 Æggeblommer

200 g Sukker

½ l Fløde

2½ dl Creme Franiche (yoghurt, skyr eller ligende)

  • Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps
  • Pisk fløden til en let skum
  • Vend æggesnaps, skum og creme franiche samme
  • Tilsæt fyld hvis det ønskes.
  • Frys nu isen i en form eller små potions forme

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *