Pizza

Vi bor lidt ude på landet og har fundet ud af, at det ikke tager meget længer tid at lave sin egen pizza, i forhold til at køre de 10 km frem og tilbage til vores ellers gode pizzaria, derfor ender det tit med at vi selv laver den.

Det gode med hjemmelavet pizza er at fyldet er valgfrit, vi ender gerne med kartoffelpizza eller en rest kødsovs.

Denne opskrift svar til en bradepande, bunden bliver tynd, ønsker man den tykkere kan der enten laves dobbelt dej eller finde en mindre form/bradepande.

Ingredienser:

25 g Gær

½ tsk. Salt

½ tsk. Sukker

1½ dl Vand

2 Spsk. Olie

ca. 275 g Hvedemel

  • Tænd ovnen på 245°
  • Gær, salt og sukker røres/moses sammen til det er flydende.
  • Vand og Olie kommes i.
  • Rør og og ælt mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.
  • Rul nu dejen ud til til en bradepande.
  • Kom bunden på bagepapir.
  • Kom nu det ønskede fyld på.
  • Bag pizzaen nederst i ovnen i  15-20 min

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *