Ferrero Rocher kage

Denne kage har jeg bagt mange gange og den er lige populær hver gang. Det er en hurtig og nem kage som bude kan bruges som lagkage og som en dessert.

Ingredienser:

150 g Smør (stue temperatur)

150 g Sukker

4 Æg

200 g Hasselnødder, blended

50 g Mel

1 spsk. Bagepulver

1 pakke Ferrero Rocher-kugler (dobbelt pakke ca. 16 stk)

7 dl Piskefløde

4 spsk. Nutella.

 

  • Tænd ovnen på 175°
  • Rør smør og sukker til det det er hvidt/lyst.
  • Tilsæt et æg af gangen (det giver mere luft)
  • Nu røres nødder, mel og bagepulver i
  • Hæld dejen i en springform 22 cm (smurt eller med bagepapir)
  • Bages i 35-40 min
  • Lad kagen køle helt af
  • Pisk flødeskummen stiv
  • Hak/knus Ferrero Roche-kuglerne og rør dem i flødeskummen, sammen med nutella
  • Fordel nu det på kagen
  • Sæt kagen i køleskabet ca. 1 time

Man kan evt. gemme nogle af kuglerne til pynt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *