Marcipan kiks

Her er jeg endnu en gang været inde og kigge på Odense marcipan´s hjemmeside: Odense marcipan.

Antal: Ca. 40 stk.

Ingredienser:

1 dl Sukker ( mindre kan også gøre det)

1 dl Hørfrø

1 dl Sesamfrø

1 dl Solsikkefrø

2 dl Havergryn

2 spsk. Hvedemel (Kokosmel kan også bruges hvis man vil have dem glutenfri)

2 tsk. Bagepulver

1 Æg

1 dl Flydende margarine

200 g Marcipan

  • Bland alle de tørre ingredienser. (hvis man ønsker andre smage kan man tilsætte lidt krydderier så som kanel, vaniljesukker osv.)
  • Riv Marcipanen, bland den med de tørre ingredienser.
  • Saml det hele med æg og margarine.
  • Lad dejen trække i 15 min.
  • Tænd ovnen på 180°
  • Rul små kugler og sæt den på en bageplade med bagepapir.
  • Læg et stykke bagepapir over og rul kiksene flade med en kagerulle (ønskes de sprøde rul dem tynde og lidt mere saftige lidt tykkere). kagerne hæver lidt i højden men ikke i bredden.
  • Tag det øverste bagepapir af.
  • Bages nu i 8-10 min til de er gyldne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *