Her er jeg endnu en gang været inde og kigge på Odense marcipan´s hjemmeside: Odense marcipan.
Antal: Ca. 40 stk.
Ingredienser:
1 dl Sukker ( mindre kan også gøre det)
1 dl Hørfrø
1 dl Sesamfrø
1 dl Solsikkefrø
2 dl Havergryn
2 spsk. Hvedemel (Kokosmel kan også bruges hvis man vil have dem glutenfri)
2 tsk. Bagepulver
1 Æg
1 dl Flydende margarine
200 g Marcipan
- Bland alle de tørre ingredienser. (hvis man ønsker andre smage kan man tilsætte lidt krydderier så som kanel, vaniljesukker osv.)
- Riv Marcipanen, bland den med de tørre ingredienser.
- Saml det hele med æg og margarine.
- Lad dejen trække i 15 min.
- Tænd ovnen på 180°
- Rul små kugler og sæt den på en bageplade med bagepapir.
- Læg et stykke bagepapir over og rul kiksene flade med en kagerulle (ønskes de sprøde rul dem tynde og lidt mere saftige lidt tykkere). kagerne hæver lidt i højden men ikke i bredden.
- Tag det øverste bagepapir af.
- Bages nu i 8-10 min til de er gyldne.