Om mig og kagerne

Hej alle kage-elskere

Mit navn er Betina og jeg har altid elsket at bage. Tit bliver jeg bedt om opskriften på mine kager og brød, derfor vil jeg nu ligge de opskrifter ud som jeg bruger.

Jeg opfinder ikke nye opskrifter, men bager efter opskrifter, jeg finder på nettet, i blade og får af andre, dog kan jeg godt finder på at blande opskrifter med hinanden. Jeg vil så vidt muligt skrive hvor jeg har fundet dem.

Jeg vil også lægge nogle af mine “snyde” tricks op, for det må man også godt i en hurtig vending. Ind imellem skal det gå stærkt, og så kan man jo snuppe en færdig-kage fra Amo og komme en creme i midten eller en lækker topping på. Det er jo ikke hver dag, man har et par timer til at lave de store mesterværker.

Jeg håber, der er inspiration at hente for jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *